Om Absolute Beauty & Wellness

  • SIDEN ER UNDER OPBYGNING

Hos Absolute Beauty & Wellness tilbyder vi skønhedsbehandling i Hvalsø. 

Vi startede op for et par år siden med Klinik Two Worlds, primært med massagebehandlinger. Det er en privatklinik, som vi stadig holder åben, dog nu med flere andre behandlinger og reducerede åbningstider, da vores personale trods alt kun kan være ét sted på én gang.

For 1½ år siden åbnede vi så Kapellangaarden Spa & Wellness i Køge, hvor vores slogan er: “Skønne behandlinger i unikke omgivelser”. Omgivelserne ER unikke, da vores behandlinger og spa-område befinder sig i en fuldstændigt restaureret kælder fra 1300-tallet (www.kapellangaarden.dk). Her tilbyder vi mange forskellige behandlinger inden for massage, ansigtsbehandlinger, zoneterapi, negleteknik, vipper/bryn og meget mere. Her har vi luksus i verdensklasse!

Nu er turen kommet til Hvalsø, hvor vi åbner en ny klinik kaldet Absolute Beauty & Wellness. Hvalsø er igang med en byfornyelse, og vores klinik ligger på det nye hovedstrøg kaldet Søtorvet.

Book din tid nu

Absolute Beauty & Wellness tilbyder en lang række behandlinger. Bestil din tid på 93874330 eller via vores online booking.