Om os

Er du glad – så er vi også glade

For os er det vigtigt, at du som kunde får den bedste service, samt at vi lytter og rådfører dig indenfor hudpleje og massage. Sammen finder vi ud af, at give dig nogle værktøjer, som du kan bruge i det daglige, såsom korrekt hudpleje rutine, og ved vedvarende problemer med ryg/nakke og muskelinfiltrationer, kan vi anbefale nogle øvelser osv.

Er du glad – så er vi også glade

Ansigtsbehandlinger: Hos os vil du få en grundig og professionel vejledning af vores kosmetolog, som vil forklare hvordan du skal pleje din hud, og hvilke produkter, der egner sig bedst til netop dine behov og ønsker. Alle ansigtsbehandlinger er individuelt tilpasset, og starter altid med en behandlingssamtale.

Vi arbejder med PCA skin, som er verdenskendt for sine videnskabelige peeling systemer, og som bruges på førende hudlæge klinikker. Vi kan behandle Acne, Hyperpigmentering, Rosacea og Anti-Age

PCA Skin® blev oprettet for 27 år siden i Arizona, hvor det stadig har hovedkvarter i dag. Fra starten har PCA Skin® været fokus på at innovere, formulere og udvikle blide, men alligevel meget effektive professionelle behandlinger og daglige plejeprodukter, der indeholder:

  • Ingredienser findes naturligt i den menneskelige krop
  • Højt niveau af biokompatibilitet
  • Grundigt undersøgt
  • Miljøbevidst og ikke dyreforsøgt
  • Fri for sensibilisatorer såsom syntetiske farvestoffer, dufte, mineralolier, petrolatum eller lanolin

Negle: Vi udfører manicure/pedicure, og kan lægge Shellac på neglene, lakken som holder op til 2 uger.

Voksning: Der vokses med rullevoks og med sukkervoks. Se under behandlinger.

Massage: Vi udfører dejlig afslappende wellness massager, samt dybdegående massage ved problemer i kroppen.

I dybdegående massage arbejder massøren med triggerpunktsmassage, som er skadeforbyggende og hjælper med at afgive de affaldsstoffer, der ophober sig i musklerne og forsager spændinger.

Vi tilbyder også cupping, som bruges med kombineret massage og cupping, da cupping er særligt godt ved meget spændte muskelinfiltrationer.

Vi tilbyder også graviditetsmassage

Zoneterapi: Vi tilbyder zoneterapi som er en behandlingsform, hvor der med tryk under fødderne kan påvirke din krops organer, muskler, væv, sanser og meridianbaner.

Zoneterapi kan afhjælpe:

  • Fordøjelsesproblemer og blærebetændelse
  • Stress relaterede problemer
  • Hovedpine, migræne og Allergi
  • Menstruationsproblemer
  • Smerter i muskler og led. Hyppig tilfælde af blærebetændelse