Hånd- & fodpleje

Hånd- & fodpleje

Hænder og fødder bliver ofte glemt i vores fortravlede hverdag. Tag en velfortjent pause fra dit hektiske liv og nyd en dejlig behandling af hænder eller fødder.

Luksus manicure inkl. håndmassage – 399 kr.
Behandlingen består af peeling, håndbad, skub og klip af neglebånd, filing af negleform, polering, let håndmassage og afsluttende håndcreme.

Tillæg:

  • alm. neglelak 75 kr.
  • CND shellac lakering for 150 kr.

IBX repair & strengthen inkl. Manicure – 295 kr.
IBX er en gennemsigtig behandling der reparerer og styrker neglene indefra. Især velegnet til dig med skadet, flosset, tynde negle eller negle der deler sig. Ved større negle skader kan det være nødvendigt med et kurforløb.

Behandlingen består af skub og klip af neglebånd, filing af negleform, polering og der påføres plejende IBX. Behandlingen afsluttes med SolarOil og nærende håndcreme der plejer negle og neglomgivelser.

OBS! Denne behandling er uden shellac.

Luksus pedicure inkl. fodmassage – 449 kr.
Behandlingen består af peeling, fodbad, fjernelse af hård hud, skub og klip af neglebånd, let fodmassage og afsluttende fodcreme.

Tillæg:

  • alm. neglelak 75 kr.
  • yumifeet behandling 100 kr.
  • CND shellac lakering for 150 kr.

Fodmassage

Behandlingen består af et fodbad, hvorefter fødderne masseres. Punkterne på fødderne er i direkte forbindelse med steder og organer i kroppen. Føddernes reflekszoner masseres og trykkes med fingre.

Varighed 40 min

Pris: 300 kr.

Yumifeet

YUMI Feet servietterne indeholder en speciel syre, der skal sidde på den hårde hud under fødderne i 15 min., hvorefter de døde hudceller er klar til at blive fjernet, med en speciel fil, helt smertefrit. Denne behandling af for dig med meget hård hud på hælene.

Yumi Feet fodbehandling inkl. lille pedicure og CND Shellac 525kr.

Behandlingen består af fjernelse af hård hud, skub og klip af neglebånd, let fodmassage og afsluttende fodcreme. Der medfølger shellac i behandlingen.