Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling

Trænger din hud til en ansigtsbehandling? Hos Absolute Beauty & Wellness, tilbyder vi flere forskellige typer ansigtsbehandlinger alt efter din behov. Du kan læse mere om vores ansigtsbehandlinger nedenunder. Vil du høre nærmere, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Ansigtsbehandling hos Absolute

PCA skin

PCA Skin har været aktiv i sundhedssektoren siden starten, med det formål at støtte sund hud og behandling af hudsygdomme såsom følsom hud, acne, hyperpigmentering og aldrende hud. For at opnå dette har de fokuseret på at bringe videnskabelige teknologisk avancerede innovationer i hudforbedringsprodukter. PCA Skin produkter er frie fra parabener, syntetiskefarvestoffer, parfumer og mineralske olier.

PCA skin klassisk ansigtsbehandling

Behandlingen består af afrens, peeling, maske efter hudtype samt en let ansigtsmassage. Afsluttes med øjencreme, serum, dagcreme og solcreme. Passer til dig, der gerne vil have gløden tilbage i ansigtet og fornyet din hud.

Varighed 60 min.

Pris: 495kr.

PCA Teenage Ansigtsbehandling

Behandlingen består af afrens, peeling, damp, let dybderens, maske efter hudtype/hudtilstand. Afsluttes med øjencreme, serum, dagcreme og solcreme. Passer til dig, der gerne vil have renset huden og sat gang i cellefornyelsen.

Varighed 50 min

Alder: 13-18 år.

Pris: 450 kr.

PCA Skin ansigtsbehandling med dybderens

Behandlingen består af afrens, peeling, damp med ozon (Bakteriedræbende), 15 min. dybderens og maske efter hudtype. Afsluttes med øjencreme, serum, dagcreme og solcreme. Passer til dig, der gerne vil have renset huden og sat gang i cellefornyelsen.

Varighed 50 min.

Pris: 495 kr.

PCA skin klassisk ansigtsbehandling med Diamantslib

Behandlingen består af afrens, enzympeeling, diamantslib, maske efter hudtype samt en let ansigtsmassage. Afsluttes med øjencreme, serum, dagcreme og solcreme. Passer til dig, der gerne vil have gløden tilbage og fornyet din hud.

Varighed 60 min.

Pris: 575 kr.

PCA Skin Super Glød ansigtsbehandling

Behandlingen består først af afrens og peeling. Dernæst påføres et triosæt, også kaldet Oxygenating Trio. Afsluttes med øjencreme, serum, dagcreme og solcreme. Super Glød ansigtsbehandlingen er den mest iltende og nærende behandling for huden. Det er en 3-step behandling, der afgifter og fjerner de døde hudceller, aktiverer og reparerer huden gennem kombinationen af antioxidanter og til sidst ilter og fornyer. Behandlingen passer til dén, der gerne
vil opnå en “rød løber glød”, f.eks. inden bryllup. Huden efterlades ren og balanceret.

Varighed 45 min.

Pris: 795 kr.

PCA Skin absolute wellness ansigtsbehandling

Klassisk ansigtsbehandling inkl. behandling af decolte og 20 min. Rygmassage.

Varighed 85 min.

Pris: 715 kr.

PCA Skin absolute beauty ansigtsbehandling

Behandlingen består af afrens, peeling, ansigtsmassage, maske efter hudtype. Behandlingen er med farvning og retning af vipper og bryn. Til slut er der øjencreme, serum, dagcreme og solcreme.

Varighed 75 min.

Pris: 725 kr.

Japansk lifting

Vores japanske liftning bygger på effektive tekniker som: Akupressur, ansigtsmassage lymfedrænage og bindevævsmassage. Behandlingen er værdsat af mange, idet vores levevis i stigende grad gør at vi har behov for at forbedre hudens tilstand.

Japansk liftning er særligt effektiv til at låse op for muskelspændinger, stimuler og forbedre blodgennemstrømningen, og derved give dig en flot udstråling.

Du vil opnå følgende efter behandlingen

  • Fornyet glød og udstråling
  • Opstramning af ansigtshuden
  • Formindskelse af rynker, linjer og hævelser i afsigtede
  • Reducering af poser under øjnene
  • Udrensning af uren hud
  • Reduktion af hovedpine, nakke- kæbespændinger.
  • Velvære og afslapning for kroppen

Behandlingen består af afrens, peeling, japansk lifting (naturlig ansigtsløft) massage og 2 forskellige slags alge-masker.

Varighed 60 min

Pris: 550 kr.

Mesoterapi behandling

Vil du undgå botox, filler eller kirurgi? Er du træt af linjer, ar, pigmentpletter, slap hud eller trænger
du bare til at få frisket ansigtet op? Så prøv mesoterapi, som er en effektiv anti-age behandling som
stimulerer og øger kollagen samt elastin i huden. Behandlingen giver dig fylde, elasticitet og fasthed
samt giver din hud et fugtboost. Mesoterapi er en ideel behandling til dig, der ønsker en friskere,
glattere, sundere og fastere hud på den naturlige måde. Denne behandling giver et sikkert resultat,
hvor din naturlige karakter bevares. Udover at give din hud fugt og slapt væv mere fylde, kan
Mesoterapi også reducere fine linjer og ar, samtidig med at den genopbygger din hud.

Behandlingen udføres med små, lette stik i hudens overflade og tilfører huden en lang række vitaminer og mineraler. Mesoterapi er et godt valg til dig, der ønsker at forynge din hud uden brug af fillers, botox og kirurgi.

Efter behandlingen kan huden være rød og der kan være enkelte mærker i huden, som forsvinder indenfor et par dage.

Vi anbefaler en 4 ganges kur, for at opnå det bedste resultat. Derfor tilbyder vi 4. behandling gratis ved køb af 3.

Lille område 995 kr.

Hele ansigt 1495 kr.

BB Glow Semipermanent foundation

Vi anbefaler en 4 ganges kur, for at opnå det bedste resultat. Derfor tilbyder vi 4. behandling gratis ved køb af 3.

Varighed 60 min

Pris: 900 kr.

Kalahari

Vi behandler også med Kalahari serien, som er rene plantestoffer fra Afrika, specielt egnet til normal, sensitive og moden hudtyper. Produkterne er uden kemiske stoffer og parabener. Planteolier af højeste kvalitet og phyto (plante)-effektive ekstrakter udgør førsteklasses hudplejeformler der plejer og genopbygger din hud.

Kalahari honeybush ansigtsbehandling

Behandlingen består af afrens, enzym peeling, fugtmaske samt en let ansigtsmassage. Afsluttes med øjencreme, serum, dagcreme og solcreme. Hydrerende, fugtgivende og plejende behandling.

Varighed 45 min.

Pris: 495 kr.

Kalahari c-vitamin ansigtsbehandling

Behandlingen består af afrens, enzym peeling, c-vitamin samt maske skræddersyet efter behov. Afsluttes med øjencreme, serum, dagcreme og solcreme.
Vi bruger en maske med højtkoncentreret c-vitamin, som virker antioxiderende, lysner huden og besidder en anti-age effekt. Yderlig mere en lermaske som skræddersys til din hudtype, hvad enten det er en hud med urenheder, hyperpigmentering, tør hud eller rynker og fine linjer.

Varighed 45 min.

Pris: 550 kr.

Kalahari frugtsyre ansigtsbehandling

Behandlingen består af afrens, enzym peeling, Vita gel maske, maske skræddersyet efter behov samt en let ansigtsmassage. Afsluttes med øjencreme, serum, dagcreme og solcreme. Effektiv frugtsyrebehandling der giver udstråling og en smuk, glat hudoverflade.

Varighed 45 min.

Pris: 550 kr.

Kalahari Glassglow Treatment System

Behandlingen består af afrens, enzym peeling, 13% AHA frugtsyre samt maske skræddersyet efter behov. Afsluttes med øjencreme, serum, dagcreme og solcreme

Effektivt tripple-behandlingssystem, som målrettet arbejder på ældningstegn, grove porer, hyperpigmentering og akne. Systemet består af 3 faser:

  • Fase 1: AHA+ peeling hos os
  • Fase 2: Hjemme-behandling med Vitamin A Booster.
  • Fase 3: Hjemme-behandling med De-age+ Leave on Mask.

(Der skal beregnes 400,-kr. ekstra for produkterne som man skal bruge derhjemme. Dog er dette
ikke et must.)

Varighed 60 min.

Pris: 650 kr.